Sortowanie
Źródło opisu
Katalog księgozbioru
(3)
Forma i typ
Książki
(3)
Poradniki i przewodniki
(3)
Dostępność
dostępne
(5)
nieokreślona
(1)
Placówka
Filia nr 2
(3)
Filia nr 9
(2)
Autor
Dyniakowska Agnieszka
(1)
Foremny Paulina
(1)
Janica Michał
(1)
Kozak Aga
(1)
Kucharski Piotr (kucharz)
(1)
Lorenc Franciszek
(1)
Mileńko Maria
(1)
Solak Daria (1991- )
(1)
Żakowski Maciek
(1)
Rok wydania
2020 - 2024
(2)
2010 - 2019
(1)
Okres powstania dzieła
2001-
(3)
Kraj wydania
Polska
(3)
Język
polski
(3)
Przynależność kulturowa
Literatura polska
(1)
Temat
Gotowanie
(2)
Zdrowe odżywianie
(2)
Kucharstwo
(1)
Kuchnia polska
(1)
Kulinaria
(1)
Przepisy kulinarne
(1)
Gatunek
Książka kucharska
(3)
Przepisy kulinarne
(2)
Poradnik
(1)
Dziedzina i ujęcie
Kulinaria
(2)
3 wyniki Filtruj
Książka
W koszyku
[...] Książka, którą trzymacie w rękach, to nowe spojrzenie na polską kuchnię. W naszych przepisach znajdziecie bogactwo tradycyjnych smaków i aromatów w nowoczesnej, nieco zdrowszej odsłonie [...] [fragment z przedmowy]
Ta pozycja znajduje się w zbiorach 2 placówek. Rozwiń listę, by zobaczyć szczegóły.
Filia nr 2
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 641/642 (1 egz.)
Filia nr 9
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 641/642 (1 egz.)
Książka
W koszyku
Na okładce: 80 przepisów.
Nikt nie powiedział, że kucharz musi być dorosły! Czas na małych kucharzy książka kucharska do rodzinnego gotowania i kuchennych zajęć z dziećmi okazja do poznania smaków i świetnej zabawy.
Ta pozycja znajduje się w zbiorach 2 placówek. Rozwiń listę, by zobaczyć szczegóły.
Filia nr 2
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 64/III (1 egz.)
Filia nr 9
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 641/642 (1 egz.)
Książka
W koszyku
Kuchnia śródziemnopolska / Ina Rybarczyk, Andrzej Polan ; ilustracje Maria Mileńko. - Wydanie 1. - Kostrzyn : Jeronimo Martins Polska S.A., 2021 - 231, [1] strona : ilustracje kolorowe ; 26 cm.
(Biedronka)
Na okładce: Codziennie smacznie i zdrowo.
Kuchnia śródziemnopolska to koncept, który opracowalismy, by ułatwić Polakom komponowanie wartościowych i zbilansowanych posiłków. To połączenie założeń diety śródziemnoomorskiej z polskimi, dostępnymi lokalnie, sezonowymi produktami, ktore znamy i lubimy. Jednocześnie w naszych propozycjach składniki dobierane są w taki sposób, by dania odpowiadały na ważną i aktualną potrzebę zrównoważnego sposobu żywienia [nota wydawcy].
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Filia nr 2
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 641/642 (1 egz.)
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej